ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

άντληση-υδάτων-σύγχρονη-αποφρακτική-χανίων

ΑΝΤΛΗΣΗ ΥΔΑΤΩΝ

28210.61.000
6974.60.59.67

 

Η εταιρία μας Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει την άντληση υδάτων, ακάθαρτων υδάτων και μη, ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, πάντα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Η βροχή είναι μελαγχολική… Ο μουντός καιρός, η υγρασία, ο συννεφιασμένος ουρανός ρίχνουν τη διάθεση και κάνουν τους περισσότερους από εμάς να θέλουμε να κλειστούμε στα σπίτια μας.

Για τους κατοίκους των Χανίων, η βροχή μπορεί να φέρνει και έναν επιπλέον λόγο ανησυχίας! Τους πλημμυρισμένους δρόμους που κάνουν τη μετακίνηση δύσκολη και την πιθανότητα πλημμύρας των οικιακών χώρων. Επιπλέον, αν βρεθούμε σε υπόγειο χώρο είναι πολύ πιθανόν να τον δούμε να γεμίζει νερά. Η μόνη λύση σε μια τέτοια περίπτωση είναι η άντληση υδάτων.

 

Άντληση Υδάτων στα Χανιά

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ετών έχουν οδηγήσει πολλές φορές σε πλημμύρες, ιδιαίτερα στην πόλη των Χανίων και τις γύρω περιοχές. Σε περίπτωση πλημμύρας τα υπόγεια, τα φρεάτια, αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι τα πρώτα που κινδυνεύουν.

 

Η άντληση υδάτων στα Χανιά είναι απαραίτητη!

Γιατί όμως συμβαίνει τόσο συχνά να πλημμυρίζουν τα φρεάτια; Οι πιθανοί λόγοι είναι 3:

  1. Κακή κατασκευή: Εμποδίζει τα νερά να φεύγουν προς την σωστή κατεύθυνση. Υπάρχουν αναφορές για φρεάτια που δεν οδηγούν πουθενά και στα μισά είναι κλειστά. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπου απειλείται η περιουσία σας, η άντληση υδάτων επιβάλλεται.
  2. Παλαιότητα: Τα φρεάτια έχουν κατασκευαστεί πριν από πολλές 10ετίες, όταν οι περιοχές ήταν αραιοκατοικημένες και τα σπίτια ήταν ελάχιστα.
  3. Σκουπίδια: Τα περισσότερα φρεάτια γεμίζουν από σκουπίδια που εμείς οι ίδιου πετάμε στον δρόμο. Τα σκουπίδια σε συνδυασμό με τα φύλλα που πέφτουν παρασύρονται από τη βροχή και τον αέρα και βουλώνουν τα φρεάτια. Με τις πρώτες βροχές συνειδητοποιούμε και τα προβλήματα αυτά.

Επομένως, εξαιτίας όλων των παραπάνω τα φρεάτια φράζουν εύκολα και πλημμυρίζουν. Μαζί τους πλημμυρίζουν οι δρόμοι, τα υπόγεια σπιτιών και επιχειρήσεων.

 

Καλέστε Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων για αξιόπιστη άντληση υδάτων

Για αξιόπιστη άντληση υδάτων καλέσετε τους ειδικούς στις αποφράξεις, Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων που θα σας δώσουν σωστές λύσεις και θα ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά σας. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνολογία και τα μέσα για αξιόπιστη άντληση υδάτων.

Είμαστε δίπλα σας όλο το 24ωρο, με ένα τηλεφώνημα! 30 χρόνια προσφέρουμε οικονομικές υπηρεσίες, χωρίς έξτρα χρεώσεις.

 

Άμεση εξυπηρέτηση για άντληση υδάτων στα Χανιά

Ερχόμαστε άμεσα στον χώρο σας, προσφέροντάς σας υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Σε περιπτώσεις πλημμύρας, βουλωμένων αποχετεύσεων ή διαρροών έχουμε τα κατάλληλα μηχανήματα για άντληση υδάτων. Έχουμε την τεχνογνωσία να αντλήσουμε (καθαρά ή ακάθαρτα νερά) από υπόγεια, φρεάτια ανελκυστήρων, υπόγεια πάρκινγκ και γενικά όλους τους χώρους όπου χρειάζεται άντληση υδάτων. Εξυπηρετούμε κάθε έκτακτη περίπτωση σε όλο τον νομό Χανίων.

 

Γιατί να επιλέξετε τη Σύγχρονη Αποφρακτική;

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερος στόλο οχημάτων στα Χανιά με το πιο ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, εφοδιασμένο με τα πιο σύγχρονα αποφρακτικά μηχανήματα. Επίσης, διαθέτουμε βυτιοφόρα οχήματα, μηχανήματα άντλησης νερού και ειδικές αντλίες απορρόφησης για να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Η εταιρεία Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων διαθέτει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για άντληση υδάτων και στις πιο δύσκολες περιοχές. Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη όταν προκαλούνται περαιτέρω προβλήματα εξαιτίας έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως ξαφνικές νεροποντές και σφοδρές βροχοπτώσεις.

Το άριστα εκπαιδευμένο συνεργείο μας φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και ειδικευμένες τεχνικές.

 

Χαμηλό κόστος για άντληση υδάτων

Διατηρούμε σταθερά τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, με σεβασμό και ειλικρίνεια απέναντι στους πελάτες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Το κόστος μιας άντλησης υδάτων εξαρτάται κυρίως από τον όγκο των υδάτων που έχουν συσσωρευτεί στον κάθε χώρο που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε άντληση, καθώς και στην υψομετρική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο επίπεδα.

Προς αποφυγή και πρόληψη τέτοιων δυσάρεστων καταστάσεων, θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά οι αποχετεύσεις. Η Σύγχρονη Αποφρακτική Χανίων αναλαμβάνει τον έλεγχο του αποχετευτικού σας δικτύου, τη συντήρηση και τον καθαρισμό του, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας ανάγκες.

Χώροι που πλημμυρίζουν και χρειάζονται άντληση υδάτων αποτελούν κάτι περισσότερο από μια απλή βλάβη. Μπορεί να οδηγήσουν σε μια οικονομική καταστροφή, να δημιουργήσουν προβλήματα υγείας, αλλά και να καταστρέψουν την περιουσία σας.

Δείτε περισσότερα για αποφράξεις και απολυμάνσεις στα Χανιά:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΕΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΣΤΕΛΙ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΦΑΚΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ-ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Call Now Button